SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

DASSY WORKWEAR

workwear does the job for you

Dassy Workwear is een Belgisch merk voor werkkleding van hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs. Het Dassy assortiment omvat een ruime selectie werkbroeken, werkjassen, t-shirts, truien, overalls en Amerikaanse overall.

Met Dassy Workwear kunt u iedere uitdaging aan, van grote tot kleine werkzaamheden, binnen of buiten in weer en wind. Met Bedrijfskleding Handelshuis en Dassy Workwear vindt u altijd de juiste werkkleding!

Dassy-Goed
  • De collectie Dassy in 't Wit  is speciaal ontwikkeld voor schilders en stukadoors. Deze werkkleding van Dassy Workwear is uitgevoerd in wit als hoofdkleur, vaak met grijze en/of zwarte accenten. Deze collectie Dassy Workwear biedt de bewegingsvrijheid die nodig is voor het schilderen of stucken.
  • Ook heeft Dassy een collectie veiligheidskleding. Deze werkkleding is voorzien van verschillende soorten bescherming, zoals signaalstrepen, fluorescerende stof en brandvertragende en/of antistatische eigenschappen. Dit vormt de Dassy Professional Safety Kleding en omvat multinorm veiligheidskleding, signaalkleding en vlamvertragend-antistatische werkkleding.
  • Voor de stijlbewuste werknemer (of werkgever) is er de Dassy DNA collectie werkkleding. Deze werkkleding is uitgevoerd in een stoere look met zwarte en grijze tinten. Bovendien is de Dassy DNA werkkleding gemaakt van hoogwaardig textiel, en veelal versterkt met slijtvaste Cordura. Zo gaat de Dassy DNA werkkleding nog langer mee!
  • De Dassy D-FX werkkleding is werkkleding met effect! Deze nieuwste collectie is uitgevoerd in modieuze bruin- en blauwtinten. Hierdoor ontstaat een opvallende look met professionele uitstraling. Deze collectie is ook voorzien van slijtvaste Cordura verstevigingen en een waterafstotende coating.

Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste Dassy kleding!

Dassy workwear bedrukken & borduren

Uw Dassy werkkleding bedrukken of borduren is een beproefde manier om uw werknemers herkenbaar te maken en de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bovendien geeft het een professionele uitstraling.

Bij het Handelshuis bieden we verschillende bedruk- en borduurtechnieken in eigen beheer. Zo kunnen we al vanaf 1 stuks uw Dassy werkkleding bedrukken of borduren. Ook bieden we verschillende druktechnieken die geschikt zijn voor kookvaste kleding en/of chemisch reinigen. Zelfs bedrukking die er uit ziet als borduring hoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan vooral even contact op!

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze Dassy collectie vindt u een ruime selectie werkkleding en bedrijfskleding. Als u kleding nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of Dassy werkkleding echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze Dassy collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste Dassy bedrijfskleding – zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug