SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

Dike Safety Shoes

think outside the box

Dike workwear is een Italiaans designermerk voor werkschoenen. De werkschoenen van Dike hebben dan ook opvallende ontwerpen en kleuren, en maken gebruik van ongebruikelijke materialen die nog altijd een zeer veilige werkervaring bieden.

Dike zelf omschrijft haar missie als “het brengen van veiligheidsartikelen, waarbij de gebruiker en diens levenskwaliteit centraal staan”. Dike slaagt in deze missie door werkschoenen te produceren die zeer comfortabel zijn, optimale bescherming bieden en een uniek, opvallend en stijlvol ontwerp hebben. Zo is er een werkschoen voor iedere smaak – zelfs in het kanariegeel!

Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste Dike werkschoen!

dike goed

Dike Workwear kwaliteit met stijl en comfort

De Dike werkschoenen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo is er de Lady D, een lijn van stijlvolle veiligheidsschoenen voor dames, de Dike Cyclon, een collectie veiligheidsschoenen in een laag of halfhoog ontwerp en de Dike Jumper, een serie werkschoenen met een zeer laag gewicht.

Andere lage en halfhoge werkschoenen is de vinden in de Dike Summit, de Dike Raving Racy, de Dike Brave, de Dike Glider, de Dike Agility, wat ook lichtgewicht werkschoenen zijn, en de stevige Dike Digger die is gericht op het zwaarste werk.

Binnen het assortiment Dike werkschoenen vindt u een brede selectie hoge en halfhoge werkschoenen. Geen enkele Dike werkschoen is zwaar, maar de Agility en Jumper hebben een speciale focus op een licht gewicht.

Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan vooral even contact op!

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze Dike collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of een Dike werkschoen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze de Dike collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste Dike Workwear werkschoenen zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug