Giasco Italy

since 1971

Giasco is een Italiaans Bedrijf met een passie voor veilige, comfortabele en stijlvolle werkschoenen. De Giasco werkschoenen worden gemaakt in Italië en zijn volledig gecertificeerd volgens alle relevante normen. Zo vindt u binnen het Giasco-assortiment een brede selectie stijlvolle werkschoenen voor allerlei soorten werkomgeving.

Al sinds haar oprichting in 1971 heeft Giasco een focus op de ethische bedrijfspraktijk, extreme aandacht voor de kleinste details en innovatieve oplossingen om stijl, veiligheid en comfort te combineren. Zo biedt het Giasco gamma een indrukwekkende lijn veilige, comfortabele, goede werkschoenen.

Giasco

Onze Giasco categorieën

Giasco Italy

Het team van Giasco is dagelijks bezig met het verbeteren van de werkschoenen, maar ook met het versoepelen van het productieproces. Zo levert Giasco werkschoenen in meer dan 90 landen rond de wereld, zonder de kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Met een werkschoen van Giasco gaat u goed voorbereid de werkvloer op!

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze Giasco collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen en werklaarzen. Als u werkschoenen en werklaarzen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of Giasco werkschoenen en werklaarzen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze Giasco collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste Giasco werkschoenen en werklaarzen zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug