SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

Giblor's

italian worklifespecialist

Giblor's Professional is een Italiaanse kledingproducent, gespecialiseerd in horecakleding en zorgkleding. Met een ruim assortiment van honderden producten voor de horeca, wellness en zorg, vind je bij Giblor's altijd opvallende en bijzondere horecakleding en zorgkleding voor de professional. 

Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste Giblor's kleding!

Giblors goed
  • Giblor's is een Italiaans merk, met Italiaanse designers. Daarom vind je in het assortiment van Giblor's voornamelijk designer horecakleding. Zelfs eenkeukenschort of een sloof wordt op deze manier bijzonder gemaakt! Ook voor een goed geventileerde koksbuis kan je bij Giblor's terecht, maar ook derepresentatieve horecakleding en bedrijfskleding wordt niet vergeten! Met Giblor's horecakleding worden stijl, comfort en gebruiksgemak samengevoegd tot een uniek en opvallend product. Italiaans design, vakmanschap en tientallen jaren ervaring, maakt Giblor's Professional een echte Work Life Specialist!
  • Giblor's Kokskleding bestaat uit verschillende onderdelen, waarvan koksbuizen de belangrijkste zijn. De koksbuizen van Giblor's zijn namelijk voorzien van allerlei kleine dingetjes en trucjes om de koksbuizen zo comfortabel mogelijk te maken. Zo heeft iedere koksbuis een ingezet 'net-achtig' stukje onder de oksel. Dit zorgt voor optimale ventilatie en koeling voor de kok, waardoor je nog prettiger kookt en werkt!

Giblor's bedrukken & borduren

Uw Giblor's werkkleding bedrukken of borduren is een beproefde manier om uw werknemers herkenbaar te maken en de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bovendien geeft het een professionele uitstraling.

Bij het Handelshuis bieden we verschillende bedruk- en borduurtechnieken in eigen beheer. Zo kunnen we al vanaf 1 stuks uw Giblor's werkkleding bedrukken of borduren. Ook bieden we verschillende druktechnieken die geschikt zijn voor kookvaste kleding en/of chemisch reinigen. Zelfs bedrukking die er uit ziet als borduring hoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan vooral even contact op!

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze Giblor's collectie vindt u een ruime selectie werkkleding en bedrijfskleding. Als u kleding nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of Giblor's werkkleding echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze Giblor's collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste Giblor's bedrijfskleding – zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug