SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

Haen

beroepskleding voor zorgprofessionals

Haen zorgkleding is een Nederlands merk dat zich helemaal specialiseert in kleding voor artsen en verpleegkundigen. De kleding van Haen kenmerkt zich door een schappelijke prijs, een elegant ontwerp met eigenzinnige trekjes, terwijl de professionele uitstraling behouden blijft.

De zorgjassen van Haen zijn een alledaags gezicht in ziekenhuizen en verpleeghuizen door het hele land, en niet voor niets. Deze zorgjassen zijn licht getailleerd, doorgaans voorzien van een drukknoopsluiting en een opstaande kraag. Door slim geplaatste zakken kunt u bovendien uw belangrijkste dingen makkelijk bij de hand houden. Haen biedt zorgjassen zowel voor artsen als voor de verpleging.

haen goed

Haen heeft ook een collectie broeken voor de zorg. Deze zijn verkrijgbaar in klassiek wit, maar ook in verschillende kleuren. Haen biedt broeken met verschillende soorten sluiting, waaronder ook den broek met koord en elastiek. Zo is er altijd een broek met de sluiting van uw voorkeur, of met het comfort van een koord en elastiek. Ook voor de zwangere arts of verpleegster is een comfortabele en praktische broek beschikbaar.

Tot slot heeft Haen ook nog een selectie rokken die geschikt zijn voor gebruik in de zorg. Deze zijn beschikbaar in het wit en bieden voldoende bewegingsvrijheid om uw werk goed te kunnen doen, maar behouden nog steeds een elegante stijl. Ook onder de rokken is een zwangerschapsmodel beschikbaar.

Dankzij het uitgebreide assortiment eigentijdse en betaalbare zorgkleding van Haen, vindt u altijd de juiste zorgkleding!

Voor alle Haen zorgkleding geldt: vandaag voor 13:00 uur besteld, morgen in huis!

Haen bedrijfskleding bedrukken & borduren

Uw Haen werkkleding bedrukken of borduren is een beproefde manier om uw werknemers herkenbaar te maken en de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bovendien geeft het een professionele uitstraling.

Bij het Handelshuis bieden we verschillende bedruk- en borduurtechnieken in eigen beheer. Zo kunnen we al vanaf 1 stuks uw Haen werkkleding bedrukken of borduren. Ook bieden we verschillende druktechnieken die geschikt zijn voor kookvaste kleding en/of chemisch reinigen. Zelfs bedrukking die er uit ziet als borduring hoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan vooral even contact op!

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze Haen collecties vindt u een ruime selectie werkkleding en bedrijfskleding. Als u kleding nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of Haen werkkleding echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze Haen collecties vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste Haen bedrijfskleding – zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug