Lemon & Soda

collections

Lemon & Soda is een sterk merk voor sportieve promotiekleding met een casual uitstraling. De kleding van Lemon & Soda onderscheidt zich door een comfortabele pasvorm, eigentijds design en schappelijke prijs.

Lemon & Soda produceert met name t-shirts en poloshirts, maar ook voor tanktops en overhemden bent u bij Lemon & Soda aan het juiste adres. Binnen het uitgebreide assortiment vindt u veel verschillende stijlen en kleuren die bij uw huisstijl passen.

Lemon en Soda goed

Onze Lemon & Soda categorieën

Lemon & Soda promotiekleding is verkrijgbaar in verschillende soorten textiel van zuiver katoen tot 100% polyester, en alle combinaties daar tussenin. Dankzij deze variatie is er een druktechniek beschikbaar voor ieder soort Lemon & Soda kleding. De 100% polyester shirts zijn zelfs geschikt voor bedrukking in full-colour, in alle kleuren van de regenboog.

Ondanks de lage kosten van Lemon & Soda kleding, zitten hier zeer stevige t-shirts tussen, die ook geschikt zijn voor zwaardere werkzaamheden. Dankzij de comfortabele pasvorm heeft u met een t-shirt van Lemon & Soda voldoende bewegingsvrijheid om ook goed te kunnen werken. Combineer dit met een bedrukking of borduring om uw werkkleding helemaal af te maken.

De kleding van Lemon & Soda is ook zeer geschikt voor het samenstellen van een kledinglijn voor winkel- en horecamedewerkers. Zeker dankzij de mogelijkheden tot bedrukken en de ruime keuze uit verschillene kleuren en stijlen, vindt u altijd de juiste Lemon & Soda kleding voor uw huisstijl!

Met Lemon & Soda kleding vindt u altijd de juiste werkkleding!

Lemon & Soda kleding bedrukken & borduren

Uw Lemon & Soda bedrukken of borduren is een beproefde manier om uw werknemers herkenbaar te maken en de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bovendien geeft het een professionele uitstraling.

Bij het Handelshuis bieden we verschillende bedruk- en borduurtechnieken in eigen beheer. Zo kunnen we al vanaf 1 stuks uw Lemon & Soda kleding bedrukken of borduren. Ook bieden we verschillende druktechnieken die geschikt zijn voor kookvaste kleding en/of chemisch reinigen. Zelfs bedrukking die er uit ziet als borduring hoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan vooral even contact op!

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze Lemon & Soda collecties vindt u een ruime selectie werkkleding en bedrijfskleding. Als u kleding nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of Lemon & Soda kleding echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze Lemon & Soda collecties vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste Lemon & Soda kleding – zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug