MASCOT® WORKWEAR

werkkleding die precies bij u past

Mascot Workwear is al jaren één van de bekendste werkkledingmerken, en met goede reden. Dit familiebedrijf maakt bedrijfskleding van hoge kwaliteit, met comfortabele pasvorm en materialen van de hoogste kwaliteit.

Het productieproces van Mascot Workwear wordt op iedere stap, van materiaal-inkoop tot het eindproduct gecontroleerd op de kwaliteit. Zo verzekerd Mascot dat ieder individueel product van de hoogste kwaliteit is. Mascot Workwear wordt dan ook geleverd met een ruime garantie, en 2 jaar garantie op ritsen en naden – de meest kwetsbare onderdelen.

mascot goed
 • De Mascot Workwear collectie omvat een zeer gevarieerd aanbod van professionele werkkleding, van een eenvoudige maar comortabele werkbroek, tot een volledig gecertificeerde multinorm beschermende outfit.
 • Bovendien werkt Mascot met eindgebruikers om de werkkleding af te stemmen op de eisen en wensen van de daadwerkelijke drager. Zo zijn er unieke toevoegingen ontstaan, zoals zelfsluitende zakken met magneetsluiting (die ook met één hand gemakkelijk te openen zijn), steekzakken die met de 'andere' hand bereikbaar zijn, en uiteraard een ergnomische en zeer comfortabele pasvorm.
 • Mascot Workwear biedt bovendien werkkleding die is verstevigd met slijtvast Cordura. Voor het echt zware werk op de knieën is er ook een werkbroek met Kevlar kniestukken beschikbaar. Cordura is immers slijtvast, maar kevlar is nog beter en gaat nog langer mee.
 • Behalve alle praktische gemakken, heeft de werkkleding van Mascot Workwear ook unieke ontwerpen, waarbij slim gebruik wordt gemaakt van flexibele reflectie-strepen en -elementen, om nog betere zichtbaarheid te garanderen, zodat u zo veilig mogelijk werkt – ook bij slecht licht. Zo vindt u altijd de juiste!
 • Mascot Wiesbaden Sweatvest (in 7 kleuren)

  60.9579.95 excl.btw.
  (€ 73,75 incl.btw.)
  Bekijk en bestel

Mascot workwear bedrukken & borduren

Uw Mascot werkkleding bedrukken of borduren is een beproefde manier om uw werknemers herkenbaar te maken en de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bovendien geeft het een professionele uitstraling.

Bij het Handelshuis bieden we verschillende bedruk- en borduurtechnieken in eigen beheer. Zo kunnen we al vanaf 1 stuks uw Mascot werkkleding bedrukken of borduren. Ook bieden we verschillende druktechnieken die geschikt zijn voor kookvaste kleding en/of chemisch reinigen. Zelfs bedrukking die er uit ziet als borduring hoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan vooral even contact op!

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze Mascot collectie vindt u een ruime selectie werkkleding en bedrijfskleding. Als u kleding nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of Mascot werkkleding echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze Mascot collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste Mascot bedrijfskleding – zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug