SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

Redbrick

the original safety sneakers

Redbrick Safety Sneakers zijn stijlvolle veiligheidsschoenen die er niet uit zien als een veiligheidsschoen.

De bekendste variant van Redbrick zijn de zogenoemde Safety Sneakers. Safety Sneakers zijn veiligheidsschoenen die er uit zien als sneakers. De sneakers voldoen aan dezelfde eisen als iedere andere veiligheidsschoen, en zijn dus gewoon geschikt voor normaal gebruik als werk- of veiligheidsschoen. Bovendien zijn Redbrick Safety Sneakers aanzienlijk lichter dan de gemiddelde werkschoen.

Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste Redbrick!

RedBrick goed

Redbrick Sneakers

Redbrick Safety Sneakers zijn verkrijgbaar in veel verschillende designs, kleuren en tinten. De meeste Safety Sneakers in ons assortiment zijn gecertificeerd als S3 veiligheidsschoenen, maar ook voor S1P veiligheidsschoenen kunt u mooie Safety Sneakers vinden.

Behalve de Safety Sneakers biedt Redbrick ook nette veiligheidsschoenen. Deze zijn geschikt voor gebruik onder een pak of andere nette kleding, en daarmee ook geschikt voor gebruik op kantoor. Deze nette werkschoenen zijn met name populair bij mensen die veel op een kantoor werken, maar ook regelmatig een bouwplaats of magazijn bezoeken waar veiligheidsschoenen vereist zijn. Op deze manier bent u netjes gekleed voor kantoor, en hoeft u uw schoenen niet te wisselen als u de bouwplaats of het magazijn bezoekt.

Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan vooral even contact op!

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze Redbrick collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of een Redbrick werkschoen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze de Redbrick collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste Redbrick safety sneakers werkschoenen zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug