SIXTON PEAK WERKSCHOENEN

made in Italy

Sixton Peak zijn zeer comfortabele, flexibele en lichte werkschoenen van Italiaanse makelij. Sixton Peak veiligheidsschoenen zijn voorzien van een beschermingsneus, meestal van metaal of een licht composietmateriaal. Bovendien hebben de meeste Sixton Peak schoenen een beveiligde zool om uw voeten te beschermen tegen scherpe objecten op of in de grond.

De werkschoenen van Sixton Peak zijn leverbaar in klassiek zwart, maar er zijn ook modellen in andere kleuren en tinten verkrijgbaar, dus er is altijd een werkschoen voor uw huisstijl!

Sixton werkschoenen worden gekenmerkt door hun uitstekende kwaliteit. Door gebruik van innovatieve en slimme materialen zijn Sixton Peak schoenen aanzienlijk lichter, flexibeler en comfortabeler dan de gemiddelde werkschoen. Bovendien biedt Sixton werkschoenen met een speciaal folie in de schoen waardoor deze volledig waterdicht zijn.

sixton goed
  • Sixton Montana Werklaars S3 CI SRC

    116.95 excl.btw.
    (€ 141,51 incl.btw.)
    Bekijk en bestel

Sixton Werklaarzen

Behalve werkschoenen biedt Sixton Peak ook werklaarzen. Dit zijn S3 werklaarzen van leer, met een antislip loopzool, anti-perforatie veiligheidszool en veiligheidsneus. Deze werklaarzen zijn verkrijgbaar met verschillende soorten voering voor alle weersomstandigheden. De werklaarzen zijn ook verkrijgbaar met het speciale folie, zodat deze volledig waterdicht zijn. De volledig waterdichte, met wol gevoerde werklaarzen zijn zeer geschikt voor werk in de winter in de bouw of agricultuur. Deze bieden optimale bescherming tegen koude en vocht, terwijl het nog steeds volledige S3 veiligheidslaarzen zijn.

Met de Sixton Peak collectie van Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkschoen of werklaars!

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze Sixton Peak collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen en werklaarzen. Als u werkschoenen en werklaarzen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of Sixton Peak werkschoenen en werklaarzen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze Sixton Peak collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste Sixton Peak werkschoenen en werklaarzen zeker met hulp van onze accountmanagers!

 

Bel mij terug