Bedrijfskleding Handelshuis

SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

MIJN ACCOUNT

MIJN ACCOUNT

Menu

Welkom!

BEDRIJFSKLEDING HANDELSHUIS

Altijd de juiste!

Bedrijfskleding bij Bedrijfskleding Handelshuis

Kleding

Bij Bedrijfskleding Handelshuis bent u aan het juiste adres voor alle bedrijfskleding, werkkleding, promotiekleding en representatieve kleding. Wij bieden keuze uit een ruim assortiment van binnen- en buitenlandse kwaliteitsmerken. Of u nu op zoek bent naar kleding voor de zorg, de bouw of de verkoop; bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste!

Werkschoenen bij Bedrijfskleding Handelshuis

Schoeisel

Behalve kleding biedt Bedrijfskleding Handelshuis ook een gevarieerd aanbod werkschoenen, werklaarzen en veiligheidsschoenen. Zo bieden wij een brede selectie veiligheidsschoenen voor iedere sector, maar ook werkschoenen zonder stalen neus, waterdichte werkschoenen, en regenlaarzen, stevige veiligheidslaarzen, nette schoenen en schoenen voor de zorg.

PBM bij Bedrijfskleding Handelshuis

PBM

Werkzaamheden moeten natuurlijk zo veilig mogelijk worden uitgevoerd. Daarom biedt Bedrijfskleding Handelshuis een uitgebreid assortiment Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM). Zo kunt u bij ons terecht voor goed bescherming bij het werkt met vluchtige stoffen, zware gewichten of bewegende onderdelen; u vindt altijd de juiste!

Onze geschiedenis

Bedrijfskleding Handelshuis is in 2010 opgericht als webwinkel naast een gewone baan. Als snel bleek dat er grote vraag was naar een goede en complete webwinkel en werd het Handelshuis een fulltime bezigheid.

In 2011 werd het Handelshuis officieel dealer van verschillende grote merken, waaronder Mascot, BP Workwear, Maxguard en Redbrick. Ook werd de eerste borduurmachine aangeschaft. Een jaar later werd de eerste transferpers aangeschaft. We konden nu werkkleding in eigen beheer bedrukken en borduren.

Eind 2012 werd het Handelshuis toch echt te groot voor een zolderkamer, en betrokken we onze eerste showroom. De groei hield niet op, en in 2014 werd voor het eerst personeel aangetrokken om de hogere vraag op te vangen.

Binnen vier jaar bleek onze showroom alweer te klein, en in 2016 verhuisden we naar onze huidige locatie.

Inmiddels zetten we ons als een team van 6 mensen in om u de best mogelijke kleding, schoeisel, PBMs en service te bieden. Wij bieden u daarom nu de mogelijkheid om custom kleding te produceren. Ook hebben we een uitgebreid dienstenpakket voor vaste klanten, zoals een wasservice en bedrijfseigen webwinkels. Hiermee bieden we op maat gemaakte oplossingen voor ieder type bedrijf, van eenmanszaak tot winkelketen.

Bedrijfskleding Handelshuis is altijd de juiste!