Menu

Welkom!

BEDRIJFSKLEDING HANDELSHUIS

Altijd de juiste!

Bedrijfskleding en Werkkleding bij Bedrijfskleding Handelshuis
Werkschoenen en Werklaarzen bij Bedrijfskleding Handelshuis
Persnoonlijke Beschermings Middelen bij Bedrijfskleding Handelshuis

Onze geschiedenis

Bedrijfskleding Handelshuis is in 2010 opgericht als webwinkel naast een gewone baan. Als snel bleek dat er grote vraag was naar een goede en complete webwinkel en werd het Handelshuis een fulltime bezigheid.

In 2011 werd het Handelshuis officieel dealer van verschillende grote merken, waaronder Mascot, BP Workwear, Maxguard en Redbrick. Ook werd de eerste borduurmachine aangeschaft. Een jaar later werd de eerste transferpers aangeschaft. We konden nu werkkleding in eigen beheer bedrukken en borduren.

Eind 2012 werd het Handelshuis toch echt te groot voor een zolderkamer, en betrokken we onze eerste showroom. De groei hield niet op, en in 2014 werd voor het eerst personeel aangetrokken om de hogere vraag op te vangen.

Binnen vier jaar bleek onze showroom alweer te klein, en in 2016 verhuisden we naar onze huidige locatie.

Inmiddels zetten we ons als een team van 6 mensen in om u de best mogelijke kleding, schoeisel, PBMs en service te bieden. Wij bieden u daarom nu de mogelijkheid om custom kleding te produceren. Ook hebben we een uitgebreid dienstenpakket voor vaste klanten, zoals een wasservice en bedrijfseigen webwinkels. Hiermee bieden we op maat gemaakte oplossingen voor ieder type bedrijf, van eenmanszaak tot winkelketen.

ONS TEAM

Johan Bedrijfskleding Handelshuis

Johan

Logistiek

Hennie Bedrijfskleding Handelshuis

Hennie

Bedrukken

Bea Bedrijfskleding Handelshuis

Bea

Bedrukken

 

Bedrijfskleding Handelshuis is altijd de juiste!