Inloggen  |  UW KLANTGEGEVENS
Beschermingsmiddelen
Bedrukken en Borduren
Set aanbieding Meer
Horeca Setaanbieding: Kledingpakket Kok
Horeca Setaanbieding: Kledingpakket Kok
VAN €87,04 VOOR €74,95
(€90,69 Incl.BTW.)

PBM (Veiligheidsartikelen) / Valbeveiliging

Valbeveiliging

Valbeveiliging

Valbeveiliging bij Bedrijfskleding Handelshuis Valbeveiliging bij Bedrijfskleding Handelshuis

Valbeveiliging is een essentieel middel als je op grotere hoogtes werkt. Niet alleen is valbeveiliging wettelijk verplicht vanaf een hoogte van 2.5 meter, het is ook gewoon niet verstandig om op hoogte te werken zonder valbeveiliging. Ook is het niet erg prettig voor je collega's als ze je van de stoep moeten opvegen. Daarom is het belangrijk om goede valbeveiliging te gebruiken!

Hieronder vind je ons assortiment valbeveiliging. Dit zal over loop van tijd verder uitgebreid worden, en we kunnen al meer artikelen leveren dan hier staan. Zoek je dus iets specifieks? Neem dan even contact op!

Tip: Bekijk ook eens onze maattabel voor valbeveiliging!


Belangrijke AantekeningZelfs als je val door valbeveiliging is gestopt, is het zaak om zo snel mogelijk veilig op de grond te komen. Mogelijke complicaties zoals Suspension Trauma, (ook wel Harness Hang Syndrome) zijn gevaarlijk. Hierdoor val je flauw, maar omdat je niet kan gaan liggen (je hangt immers overeind) krijgt je brein onvoldoende zuurstof, wat dodelijk kan zijn. Ook komen problemen voor zoals acute trombose en afknelling van de bloedstroom. Het advies is daarom om binnen 15 minuten weer op de grond te staan.

Valbeveiliging is nog steeds een betere optie dan vallen, maar het is nog beter om helemaal niet te vallen. Valbeveiliging is bedoeld als redding in geval van nood, wees voorzichtig en ga niet voor de lol 'testen of het werkt'. Ga nooit alleen werken, én zorg dat je altijd een mobiele telefoon met voldoende stroom en beltegoed bij je hebt, zodat je om hulp kan bellen in geval van nood!

Harnassen
Harnassen
Lijnen en Kabels
Lijnen en Kabels
Schokdempers
Schokdempers
Valstopapparaten
Valstopapparaten
Klemmen, Steunen en Handgrepen
Klemmen, Steunen en Handgrepen
Driepoten en Ankerpunten
Driepoten en Ankerpunten
Bevestigingsmateriaal
Bevestigingsmateriaal
Accessoires
Accessoires
Pakketten en Setaanbiedingen
Pakketten en Setaanbiedingen
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
Informatie