Inloggen  |  UW KLANTGEGEVENS
Bedrukken en Borduren
Set aanbieding Meer
Aanbieding 3 poloshirts Ultra Cotton (in 14 kleuren)
Aanbieding 3 poloshirts Ultra Cotton (in 14 kleuren)
VAN €20,85 VOOR €16,95
(€20,51 Incl.BTW.)

Veilig betalen
Veilig betalen

Veilig betalen bij Bedrijfskleding Handelshuis

Veilig kunnen betalen is wel zo fijn. Wij willen immers graag betaald worden, en jij wil niet dat je geld ineens verdwijnt. Daarom hebben we verschillende veilige betaalopties voor je klaargezet:Bankoverschrijving

Bankoverschrijving
De klassieke betaalmethode 

IBAN: NL45 INGB 0005 9982 72
BIC: INGB NL2 A

iDeal - Online betalen via uw eigen bankiDeal 
Veilig & vertrouwd online betalen via je eigen bank

Met iDeal kan je vertrouwd, makkelijk, veilig en snel online betalen. Je kiest voor iDeal, en selecteert je eigen bank. Dan word je automatisch naar de online bankieren-omgeving van je eigen bank geleid. Hier log je in met je eigen inloggegevens van je bank, en je rond de betaling af. Klik door tot je weer terug bent in onze webwinkel om de bestelling volledig af te ronden.

Creditcard - Betaal met Mastercard of VisaCreditcard 
Nu kopen, later betalen, met de zekerheid van je eigen creditcard. 

Wij bieden een SSL-beveiligde omgeving waar je je creditcardgegevens kan invoeren. Onze betalingspartner MultiSafepay controleert de gegevens bij je eigen creditcard-organisatie en zorgt voor een correcte afhandeling. Wij krijgen je creditcard gegevens niet te zien. Je kan betalen met Visa en Mastercard.

Bancontact/Mister Cash - Veilig betalen vanuit BelgiŽBancontact/Mister Cash
Veilig & vertrouwd betalen vanuit België

Bancontact/Mister Cash is een vertrouwde en veilige manier om met een Belgische bankpas online transacties uit te voeren. Vergelijkbaar met iDeal, maar dan voor België. Deze optie is beschikbaar voor klanten van: MKBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, en VDK spaarbank.

Giropay - Veilig Betalen vanuit DuitslandGiropay
Veilig online betalen vanuit Duitsland

Giropay is een optie voor Duitse klanten, die veilig en in hun eigen bankomgeving de online betaling kunnen verrichten. Lijkt op iDeal, en de betaling wordt veilig uitgevoerd in je eigen internetbankieren-omgeving.

Betaal na ontvangst• Betaal na Ontvangst
Eerst je pakje ontvangen, dan pas betalen

Dit is de nieuwste toevoeging aan onze betaalmogelijkheden: je kan er voor kiezen om je pakket eerst te ontvangen, voordat je de rekening betaalt. Zo kan je eerst passen, of kijken of die kleur wel bij je ogen past, voordat je de knip hoeft te trekken!

Deze betaalmethode is beschikbaar voor bestellingen tussen de €15 en €250 inclusief BTW. Er kan maximaal €2.95 administratiekosten in rekening gebracht worden, hier wordt je tijdens het bestellen van op de hoogte gebracht.Klik hier voor meer informatie over Betalen na ontvangst via Multifactor

Veilig betalen met MultiSafepay

Onze betalingen worden uitgevoerd in samenwerking met onze betaalpartner MultiSafepay. MultiSafepay zorgt voor een zeer goed beveiligd platform om betalingen te verwerken. Alle gegevens die u invult, zoals naam of creditcard-gegevens, worden gecodeerd. Zo kunnen anderen de gegevens niet inzien, lezen of gebruiken. MultiSafepay staat onder toezicht van de Nederlandsche Bank en minimaal eenmaal per dag wordt het volledige netwerk van MultiSafepay gescand op veiligheidsrisico's, infecties en andere zwaktes. Verder wordt voor creditcardtransacties gebruik gemaakt van het 3D Secure programma.  Zo is de veiligheid van je betaling optimaal gegarandeerd! 
 

multisafepay

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
Informatie