Inloggen  |  UW KLANTGEGEVENS
Beschermingsmiddelen
Bedrukken en Borduren
Set aanbieding Meer
Zorg Setaanbieding: Kledingpakket Verpleegkundige m/v Lichtblauw
Zorg Setaanbieding: Kledingpakket Verpleegkundige m/v Lichtblauw
VAN €63,85 VOOR €54,95
(€66,49 Incl.BTW.)

PBM (Veiligheidsartikelen) / Verbandmateriaal

Verbandmateriaal

Verbandmateriaal

EHBO Koffers en Verbandtrommels bij Bedrijfskleding HandelshuisEHBO- / BHV- Koffers en Verbandtrommels

Verbandtrommels zijn niet alleen handig en verstandig, maar ook verplicht! Een werkgever is namelijk verplicht te zorgen voor de veiligheid van diens werknemers, en het beschikbaar stellen van verbandmateriaal is daar onderdeel van. De hoeveelheid verbandtrommels is natuurlijk afhankelijk van het formaat en de werkzaamheden van het bedrijf, maar in principe wordt aangeraden om minimaal één verbandkoffer te hebben in iedere ruimte. Mochten er werknemers zijn die vanuit een auto werken, is het geen overbodige luxe om deze ook te voorzien van een EHBO of BHV-koffer.

EHBO Koffers en Verbandtrommels MonterenOok voor een AED kan je bij ons terecht. Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

EHBO koffers en verbandtrommels moeten natuurlijk makkelijk bereikbaar zijn. Wij verkopen EHBO koffers en verbandtrommels die op zo'n manier aan de muur bevestigd worden dat deze in 1 beweging losgetrokken en gebruikt kunnen worden. In geval van nood is snelheid immers van levensbelang! Het monteren van een EHBO Koffer of Verbandtrommel gaat met behulp van enige schroefjes en is niet moeilijk. 

EHBO- / BHV- Koffers Inhoud

Wat zit er eigenlijk in een EHBO of BHV koffer? Dat verschilt per situatie; een bedrijf dat met veel bijtende chemicaliën werkt heeft immers andere eisen dan een basisschool. De basis is echter altijd hetzelfde. Daarom heeft het Oranje Kruis richtlijnen opgesteld voor de inhoud van bedrijfsverbandkoffers. Deze kan je hier terugvinden. Ook vind je in alle verbandtrommels en EHBO/BHV-koffers van Bedrijfskleding Handelshuis een sticker of overzicht met de inhoud van de EHBO koffer. Is je koffer leeg, of over datum? Bij Bedrijfskleding Handelshuis kan je makkelijk en snel en navulling bestellen!

Alle Verbandmiddelen
Alle Verbandmiddelen
EHBO Trommeltjes
EHBO Trommeltjes
Verbandkoffer B
Verbandkoffer B
Verbandkoffer BHV
Verbandkoffer BHV
Pleister Dispensers
Pleister Dispensers
Eerste Hulp Station
Eerste Hulp Station
Navullingen en Losse Producten
Navullingen en Losse Producten
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
Informatie