BAKKERSKLEDING

Elk soort werk komt met zijn eigen eisen en voorkeuren voor bedrijfskleding. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste bedrijfskleding !

Bakkers werken in warme keukens, met allerlei producten in een zo schoon mogelijke omgeving. Dat betekent dat u wat eisen aan uw bedrijfskleding moet stellen. Dit moet er voor gaan zorgen dat u zich comfortabel. Maar ook moet het bescherming bieden tegen de hitte en tegen verschillende gevaarlijke producten.

Voldoende bewegingsvrijheid belangrijk om uw werk goed te kunnen doen. Wij bieden u een brede selectie aan bakkerskleding aan die zeer heet gewassen kan worden, en in veel gevallen zelfs chemisch gereinigd kan worden voor een extra schoon resultaat. De bakkerskleding ademt goed en heeft een comfortabele pasvorm.

Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste bakkerskleding!

Beroepskleding | Bakkerskleding bij Bedrijfskleding Handelshuis

Bakkerskleding bedrukken & borduren

Om Bakkerskleding te bedrukken of borduren bent u bij Bedrijfskleding Handelshuis aan het juiste adres! Voor de Bakkers is herkenbaarheid belangrijk voor het succes van uw bedrijf. We bieden verschillende soorten bedrukking en borduring voor Bakkerskleding. In alle kleuren.

Dankzij onze geavanceerde druktechniek kunnen we onder andere kookvasten en kleurechte bedrukking of borduringen bieden. Wij kunnen ook gecompliceerde multi color logo's en merken drukken. Of juist een eenvoudige bedrijfsnaam op de rug.

Neem vooral even contact op voor advies of een vrijblijvende offerte. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind u altijd de juiste bedrukking of borduring voor uw Schilderskleding!

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmangers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding en van de Bakkerskleding. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw Bakkerskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd de juiste Bakkerskleding te vinden!

Bel mij terug