SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

BAKKERSKLEDING

Ieder soort werk komt met eigen eisen en voorkeuren voor bedrijfskleding. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste!

Bakkers werken in warme keukens, met allerlei ingrediënten in een hygiënische omgeving. Dat stelt nogal wat eisen aan uw bedrijfskleding. Deze moet er immers voor zorgen dat u niet oncomfortabel klam of bezweet raakt, maar moet toch bescherming bieden tegen de hitte en tegen ingrediënten zoals gist.

Bovendien is voldoende bewegingsvrijheid essentieel om uw werk goed te kunnen doen. Daarom bieden wij een brede selectie bakkerskleding die (zeer) heet gewassen kan worden, en in veel gevallen zelfs chemisch gereinigd kan worden voor een extra hygiënisch resultaat. Onze bakkerskleding ademt goed en heeft een comfortabele, ergonomische pasvorm.

Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste bakkerskleding!

Beroepskleding | Bakkerskleding bij Bedrijfskleding Handelshuis

Bakkerskleding bedrukken & borduren

Ook om Bakkerskleding te bedrukken of borduren ben u bij Bedrijfskleding Handelshuis aan het juiste adres! Ook voor de Bakkers is herkenbaarheid immers belangrijk voor het succes van uw bedrijf.

Wij bieden verschillende soorten bedrukking en borduring voor Bakkerskleding, in alle kleuren en al vanaf kleine oplages. Dankzij onze geavanceerde druktechniek kunnen we onder andere kookvaste en kleurechte bedrukking of borduring bieden. Ook kunnen we gecompliceerde multicolor logo's en merken drukken, of juist een eenvoudige bedrijfsnaam op de rug. Neem vooral even contact op voor advies of een vrijblijvende offerte. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind u altijd de juiste bedrukking of borduring voor uw Schilderskleding!

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmangers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding en van de Bakkerskleding. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw Bakkerskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd de juiste Bakkerskleding te vinden!

Bel mij terug