Wilt u ook Besparen, Beheersen en Controleren?

Dan is een Bedrijfseigen webshop - Kleding Management Systeem (KMS) misschien wel wat voor uw bedrijf!

0+

Gebruikers

0

Geselcteerde producten

0+

Bedrijven maken gebruik

0+

Online Bedrijfsshops (KMS)
laptop BHH kms 2021

klant eigen bedrijf webshop

Kleding Management Systeem (KMS)

Met een klant specifieke bedrijf webshop wordt het bestellen, beheren en beheersen van uw bedrijfskleding, promotiekleding en Veiligheid schoeisel super gemakkelijk.
Onze Kleding Management Systeem (KMS) is één van de beste op de markt. Vraag snel een demo aan of kijk voor meer informatie op deze pagina!

WAAROM EEN KMS?
Uw bedrijfskleding nog nooit zo makelijk besteld!

Een bedrijfswebshop heeft verschillende voordelen. Ten eerste valt er een administratieve en logistieke last van uw schouders. U hoeft zich immers niet langer bezig te houden met de inkoop, opslag en distributie van uw bedrijfskleding en PBM's; dit wordt volledig door ons afgehandeld. Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk de orders op een centrale locatie te laten bezorgen, maar ook bezorging op een werkplek of bij uw werknemer thuis is een optie.

Een ander voordeel van de bedrijfswebshop is de keuzevrijheid voor uw medewerkers. Veel bedrijven hebben bijvoorbeeld twee verschillende t-shirts, of een poloshirt en een t-shirt in de kledinglijn. Met uw eigen bedrijfswebshop hebben uw medewerkers de vrijheid om de variant te kiezen die zij zelf het meest comfortabel vinden, of die het beste past bij hun specifieke werkzaamheden.

1 Contactpunt
Gespecificeerd Facturatie
Maat en Budget registratie
Centrale Verzending
Volledige Bestelhistorie
Kosten Beheersend

Binnen de bedrijfswebshop heeft u nog altijd de uiteindelijke regie. U beslist welke kleding, schoenen en PBMs wel of niet worden aangeboden, en u beslist of al uw werknemers toegang krijgen tot de bedrijfswebshop, of dat toegang voorbehouden blijft aan (bijvoorbeeld) de teamleiders. Het is ook mogelijk om sommige kleding beschikbaar te maken voor enkele werknemers of afdelingen, en deze niet beschikbaar te maken voor de afdelingen waar die kleding niet gepast is. Zo houdt u de regie in handen, zonder de administratieve en logistieke last!

Neem vooral eens contact op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs!

vimeo-video-thumbnail

Bedrijfswebshop

Kleding Management Systeem

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding, veiligheidsschoeisel en PBM's. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw bedrijfskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd het juiste te vinden!

 

Bel mij terug