SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OFFERTE AANVRAAG

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

Bedrijfseigen webshop - Kleding Management Systeem (KMS)

Voor een ware totaaloplossing bieden wij meer dan alleen bedrijfskleding en werkschoenen! Hieronder vindt u een korte uitleg van één van onze diensten en oplossingen. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen!

Bedrijfswebshop Bedrijfskleding Handelshuis

De Bedrijfswebshop is een unieke oplossing waarmee we het u en uw medewerkers nóg makkelijker maken om de juiste bedrijfskleding in huis te halen! Een bedrijfswebshop is een eigen webshop die alleen toegankelijk is voor de medewerkers in uw bedrijf. Hier kan iedere medewerker dan een budget toegewezen worden, waarmee hij of zij zelf nieuwe werkkleding kan bestellen. Uiteraard bevat een bedrijfswebshop alleen de kleding die u zelf heeft uitgezocht.

Een bedrijfswebshop heeft verschillende voordelen. Ten eerste valt er een administratieve en logistieke last van uw schouders. U hoeft zich immers niet langer bezig te houden met de inkoop, opslag en distributie van uw bedrijfskleding; dit wordt volledig door ons afgehandeld. Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk de bedrijfskleding op een centrale locatie te laten bezorgen, maar ook bezorging op een werkplek of bij uw werknemer thuis is een optie.

Een ander voordeel van de bedrijfswebshop is de keuzevrijheid voor uw medewerkers. Veel bedrijven hebben bijvoorbeeld twee verschillende t-shirts, of een poloshirt en een t-shirt in de kledinglijn. Met uw eigen bedrijfswebshop hebben uw medewerkers de vrijheid om de variant te kiezen die zij zelf het meest comfortabel vinden, of die het beste past bij hun specifieke werkzaamheden.

Binnen de bedrijfswebshop heeft u nog altijd de uiteindelijke regie. U beslist welke kleding, schoenen en PBMs wel of niet worden aangeboden, en u beslist of al uw werknemers toegang krijgen tot de bedrijfswebshop, of dat toegang voorbehouden blijft aan (bijvoorbeeld) de teamleiders. Het is ook mogelijk om sommige kleding beschikbaar te maken voor enkele werknemers of afdelingen, en deze niet beschikbaar te maken voor de afdelingen waar die kleding niet gepast is. Zo houdt u de regie in handen, zonder de administratieve en logistieke last!

Neem vooral eens contact op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs!

logo Bedrijfskleding Handelshuis

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding, veiligheidsschoeisel en PBM's. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw bedrijfskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd het juiste te vinden!

Bel mij terug