SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

Bedrijfseigen webshop - Kleding Management Systeem (KMS)

Voor een ware totaaloplossing bieden wij meer dan alleen bedrijfskleding, werkschoenen en PBM's! Hieronder vindt u een korte uitleg van één van onze diensten en oplossingen. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen!

De Bedrijfswebshop of te wel een digitaal Kleding Management Systeem (KMS) is een unieke oplossing waarmee we het u en uw medewerkers nóg makkelijker kunnen bestellen, beheren en beheersen van bedrijfskleding en PBM's. Wij bieden deze service u gratis aan!

VOORDELEN VAN ONS KMS

1 Contactpunt

Een eigen contactpunt voor al uw zaken gerelateerd aan uw assortiment.

Centrale Verzending

Verzending naar 1 centraal adres of rechtstreeks naar het huisadres van uw medewerker.

Kosten Beheersend

Beheersing van de bedrijfskosten op kleding, schoeisel en PBM door budgettering.

Maat en Budget registratie

Registratie van maatgegevens en eigen budgetten per medewerker of functie.

Verzamel Facturatie

Facturatie is per medewerker gespecificeerd en eens per maand.

Volledige Bestelhistorie

Bestel historie per jaar, maand en per medewerker overzichtelijk terug gevonden worden.

WAAROM EEN KMS

Een bedrijfswebshop heeft verschillende voordelen. Ten eerste valt er een administratieve en logistieke last van uw schouders. U hoeft zich immers niet langer bezig te houden met de inkoop, opslag en distributie van uw bedrijfskleding en PBM's; dit wordt volledig door ons afgehandeld. Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk de orders op een centrale locatie te laten bezorgen, maar ook bezorging op een werkplek of bij uw werknemer thuis is een optie.

Een ander voordeel van de bedrijfswebshop is de keuzevrijheid voor uw medewerkers. Veel bedrijven hebben bijvoorbeeld twee verschillende t-shirts, of een poloshirt en een t-shirt in de kledinglijn. Met uw eigen bedrijfswebshop hebben uw medewerkers de vrijheid om de variant te kiezen die zij zelf het meest comfortabel vinden, of die het beste past bij hun specifieke werkzaamheden.

Inlog-KMS-comp

Binnen de bedrijfswebshop heeft u nog altijd de uiteindelijke regie. U beslist welke kleding, schoenen en PBMs wel of niet worden aangeboden, en u beslist of al uw werknemers toegang krijgen tot de bedrijfswebshop, of dat toegang voorbehouden blijft aan (bijvoorbeeld) de teamleiders. Het is ook mogelijk om sommige kleding beschikbaar te maken voor enkele werknemers of afdelingen, en deze niet beschikbaar te maken voor de afdelingen waar die kleding niet gepast is. Zo houdt u de regie in handen, zonder de administratieve en logistieke last!

Neem vooral eens contact op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs!

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding, veiligheidsschoeisel en PBM's. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw bedrijfskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd het juiste te vinden!

Bel mij terug