Vermaken

Voor een ware totaaloplossing bieden wij meer dan alleen bedrijfskleding en werkschoenen! Hieronder vindt u een korte uitleg van één van onze diensten en oplossingen. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen!

Vermaken Bedrijfskleding Handelshuis

Iedereen is uniek, en ieder lichaam heeft een unieke vorm. Van peer tot zandloper, er zijn oneindig veel verschillende soorten lichaamsbouw. Kleding heeft echter maar een beperkt aantal variaties, wat het voor sommige mensen erg moeilijk maakt om goede werkkleding te vinden. Iemand die bijzonder lang en dun is, zal vaak moeite hebben met broeken, en iemand die erg breed is heeft al gauw last van te strakke mouwen.

Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw bedrijfskleding te laten vermaken. Een broekspijp verlengen of verkorten, het inzetten van stukken textiel om meer bewegingsvrijheid te creëren of het op een andere manier aanpassen van de pasvorm; het kan allemaal bij het Handelshuis!

Kleding kan vermaakt worden naar aanleiding van een passessie op locatie, maar ook op basis van de lichaams-afmetingen kunnen wij uw werkkleding passend maken. Uiteraard is het al vanaf 1 stuk mogelijk om bedrijfskleding te vermaken.

Neem vooral eens contact op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs!

logo Bedrijfskleding Handelshuis

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding, veiligheidsschoeisel en PBM's. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw bedrijfskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd het juiste te vinden!

Bel mij terug