Advies op Maat

Voor een ware totaaloplossing bieden wij meer dan alleen bedrijfskleding en werkschoenen! Hieronder vindt u een korte uitleg van één van onze diensten en oplossingen. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen!

Advies op maat Bedrijfskleding Handelshuis

Om u te helpen uw werknemers van de best mogelijke bedrijfskleding, werkschoeisel en beschermingsmiddelen te voorzien, bieden wij advies op maat. Een van onze specialisten komt dan bij u langs om met eigen ogen te zien waar u werkt en wat voor behoeftes er zijn voor uw specifieke bedrijf. U krijgt dan altijd een eerlijk en onafhankelijk advies.

Bedrijfskleding kan verbazingwekkend veelzijdig zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor een werkbroek met kniezakken, of met slijtvaste kniestukken? En welk type jas biedt de meeste bewegingsvrijheid? Ook bij werkschoenen en veiligheidschoeisel komt er veel variatie om de hoek kijken voor allerlei verschillende soorten werk. Onze adviseurs maken u wegwijs in deze jungle, zodat u een goed geïnformeerd besluit kunt nemen.

Ook voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen kunnen onze adviseurs u van dienst zijn. Of het nu gaat om het type gehoorbescherming, of om het juiste luchtfilter voor de specifieke stoffen waar u mee werkt; onze adviseurs helpen u aan de juiste beschermingsmiddelen. Verder kunnen onze adviseurs u alles vertellen over de overige diensten en oplossingen die wij u kunnen bieden.

Neem vooral eens contact op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs!

logo Bedrijfskleding Handelshuis

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding, veiligheidsschoeisel en PBM's. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw bedrijfskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd het juiste te vinden!

Bel mij terug