Wasservice

Voor een ware totaaloplossing bieden wij meer dan alleen bedrijfskleding en werkschoenen! Hieronder vindt u een korte uitleg van één van onze diensten en oplossingen. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen!

Wasservice Bedrijfskleding Handelshuis

Werkkleding wordt vies, en dat is niet comfortabel, niet goed voor de kleding, en het ziet er niet goed uit. Met de Wasservice van het Handelshuis wordt uw bedrijfskleding professioneel gewassen en/of gereinigd, en weer netjes bij u terugbezorgd. Zo is er altijd voldoende schone bedrijfskleding voor handen.

De wasservice is geschikt voor alle sectoren. Van een simpele was tot het professioneel chemisch reinigen van sterk vervuilde kleding, de wasservice kan het allemaal aan. We kijken per geval welk soort reiniging nodig is voor uw werknemers, en passen de wasservice aan op uw specifieke wensen en behoeften. Zo betaalt u niet voor iets wat u niet gebruikt, en krijgt uw bedrijfskleding altijd te behandeling die het verdient.

Een extra voordeel van de wasservice, is dat er een vast beleid is voor het wassen van kleding. Dit zorgt ervoor dat een medewerker niet per ongeluk diens kleding te heet wast, en voorkomt ook dat medewerkers kunnen vergeten hun werkkleding op tijd te wassen voor hun volgende dienst. Omdat de kleding volgens een vast schema gewassen wordt, is het bovendien makkelijker om ervoor te zorgen dat iedereen precies genoeg kleding heeft, zonder dat er te veel kleding gekocht wordt.

Neem vooral eens contact op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs!

logo Bedrijfskleding Handelshuis

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding, veiligheidsschoeisel en PBM's. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw bedrijfskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd het juiste te vinden!

Bel mij terug