Custom made

Voor een ware totaaloplossing bieden wij meer dan alleen bedrijfskleding en werkschoenen! Hieronder vindt u een korte uitleg van één van onze diensten en oplossingen. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen!

Custom made Bedrijfskleding Handelshuis

Bedrijfskleding speciaal gemaakt volgens uw eigen wensen en ontwerp: dat is Custom Made bedrijfskleding. Bij het Handelshuis vinden we het belangrijk dat iedereen goed passende, stijlvolle en praktische werkkleding moet kunnen dragen. Met Custom Made bedrijfskleding kan de kleding geheel worden afgestemd op uw eigen wensen en behoeftes.

Een eigen kledinglijn voor uw bedrijf draagt bij aan de herkenbaarheid van uw merk. Als u meerdere locaties heeft, biedt een eigen kledinglijn bovendien een zekere uniformiteit, wat een professionele uitstraling aan uw bedrijf geeft. Bovendien kan er bij het ontwerp rekening gehouden worden met de wensen van uw werknemers: is er aan de huidige werkkleding iets mis? Dan kan daar bij dit ontwerp extra op gelet worden.

Custom Made bedrijfskleding is ook zeer geschikt voor middelgrote en kleinere bedrijven. Juist de extra herkenbaarheid van een eigen kledinglijn kan de naamsbekendheid van middelgrote en kleinere bedrijven sterk vergroten. Zo slaat u met een kledinglijn twee vliegen in één klap: werkkleding en reclame in één keer. Neem vooral eens contact op met één van onze adviseurs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Neem vooral eens contact op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs!

logo Bedrijfskleding Handelshuis

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding, veiligheidsschoeisel en PBM's. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw bedrijfskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd het juiste te vinden!

Bel mij terug