SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu

MIJN ACCOUNT

Menu

TRANSPORT WERKKLEDING

Ieder soort werk komt met eigen eisen en voorkeuren voor bedrijfskleding. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste!

De transportsector heeft haar eigen unieke uitdagingen in de bedrijfskleding. Zo moet deze geschikt zijn voor de transport, het laden en lossen van een brede variatie aan goederen. Voor het bevoorraden van een supermarkt zijn immers andere eisen van toepassing dan voor het laden en lossen van chemisch reactieve stoffen, en voor het verhuizen van waardevolle meubels gelden weer andere eisen.

In deze categorie vindt u een ruim assortiment bedrijfskleding voor de transportsector. Al deze transport werkkleding is van hoge kwaliteit met een comfortabele, ergonomische pasvorm. Bovendien vindt u hier ook veilige, comfortabele werkschoenen en werkhandschoenen voor de transportsector. Ook ontbreekt de signaalkleding natuurlijk niet. Zo werkt u veilig en comfortabel met iedere vracht!

Bij het Handelshuis vindt u altijd de juiste transport werkkleding!

Beroepskleding | Transportkleding bij Bedrijfskleding Handelshuis

Transport werkkleding bedrukken & borduren

Ook om transportkleding te bedrukken of borduren ben u bij Bedrijfskleding Handelshuis aan het juiste adres! Ook voor de transport is herkenbaarheid immers belangrijk voor het succes van uw bedrijf.

Wij bieden verschillende soorten bedrukking en borduring voor transportkleding, in alle kleuren en al vanaf kleine oplages. Dankzij onze geavanceerde druktechniek kunnen we onder andere kookvaste en kleurechte bedrukking of borduring bieden. Ook kunnen we gecompliceerde multicolor logo's en merken drukken, of juist een eenvoudige bedrijfsnaam op de rug. Neem vooral even contact op voor advies of een vrijblijvende offerte. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vind u altijd de juiste bedrukking of borduring voor uw transportkleding!

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmangers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding en van de transportkleding. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw transportkleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd de juiste transportkleding te vinden!

Bel mij terug