Gildan

collections

Gildan is een Amerikaans kledingmerk dat gewoon simpele, stevige en betaalbare kleding maakt. Zo heeft Gildan al t-shirts vanaf enkele euro's. Dit maakt Gildan kleding ideaal voor promotiekleding bij evenementen, maar ook als schilderskleding.

De kleding van Gildan is uitstekend geschikt om te bedrukken danwel te borduren. Omdat we dit in eigen beheer uitvoeren, kunt u uw Gildan kleding al vanaf 1 stuks laten bedrukken.

Ook is Gildan zeer geschikt als schilderskleding. Omdat de kosten laag zijn, is het mogelijk om deze t-shirts regelmatig te vervangen, als ze te vol zitten met verf. Zeker onze setaanbiedingen maken dit een zeer betaalbare optie.

Gildan

De Gildan t-shirts hebben een ruime pasvorm, waardoor ze erg comfortabel zitten en lekker veel bewegingsvrijheid bieden. Ook biedt dit mogelijkheden tot het bedrukken van grote ontwerpen.

Ook heeft Gildan een collectie zeer betaalbare truien met en zonder capuchon. Ook truien en vesten met rits (en met of zonder capuchon) horen tot de Gildan collectie, met dezelfde ruime pasvorm en lage prijzen.

Met de uitstekende kwaliteit, comfortabele pasvorm en lage prijs is Gildan een zeer aantrekkelijk merk voor iedereen die wel eens kleding draagt. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat Gildan al jaren tot de meest populaire opties in ons assortiment horen. Met Gildan en Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste budgetkleding!

  • Gildan Dryblend GI12500 Sweater (in 5 kleuren)

    YITH Badge
    26.95 excl.btw.
    (€ 32,61 incl.btw.)
    Bekijk en bestel

Gildan bedrijfskleding bedrukken & borduren

Uw Gildan kleding bedrukken of borduren is een beproefde manier om uw werknemers herkenbaar te maken en de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bovendien geeft het een professionele uitstraling.

Bij het Handelshuis bieden we verschillende bedruk- en borduurtechnieken in eigen beheer. Zo kunnen we al vanaf 1 stuks uw Gildan kleding bedrukken of borduren. Ook bieden we verschillende druktechnieken die geschikt zijn voor kookvaste kleding en/of chemisch reinigen. Zelfs bedrukking die er uit ziet als borduring hoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan vooral even contact op!

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze Gildan collecties vindt u een ruime selectie werkkleding en bedrijfskleding. Als u kleding nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of Gildan kleding echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze Gildan collecties vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste Gildan kleding – zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug