SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu
Menu

Schorten en sloven

Bedrijfskleding Handelshuis nieuwsbericht!

Schorten en Sloven

In de horeca heb je veel werkzaamheden waarbij je een schort of een sloof moet dragen. Bij Bedrijfskleding Handelshuis hebben we een breed assortiment aan kwaliteit schorten en sloven. We beschikken over de beste merken en verschillende varianten sloven en schorten.

Je hebt verschillende eisen waaraan de schorten en sloven moeten doen. Je moet bijvoorbeeld de schorten en sloven industrieel kunnen laten wassen. De kleuren van de schorten en sloven zijn meestal wit, maar we hebben in ons assortiment een groot aanbod aan kleuren.

Kenmerken

De kenmerken die een sloof heeft is dat hij multi functionele zakken heeft voor de bedieners in de horeca. Een ander kenmerk van een sloof is dat er geen bekleding bij je borst zit. Voor een schort is het belangrijk dat hij goed industrieel wasbaar is, want een schort is iets wat veel smerig word door het gebruik in de keuken. De schorten worden dus veel gewassen, dan is de kleur echtheid heel belangrijk bij de schorten.

Voorbeelden van het Handelshuis

Je heb in de horeca verschillende top merken zoals Giblor’s en BP die ons assortiment in de horeca groot maken. Een goed schort is de BP 1900, dit is een schort in 5 kleuren en heeft een functionele steekzak bij de heup. Een ander voordeel met deze schorten is dat hij in een set aanbieding is! Dit houdt in de hij 14 % korting heeft. Een goed voorbeeld van een sloof is de Giblor’s Windsor Jeans sloof, deze sloof is wasbaar tot maar liefst 60 graden en heeft 1 maat. De sloof heeft ook 2 steekzakken die erg handig zijn voor in de bediening.

Borduren of bedrukken                                                          

In de horeca is het belangrijk om een goede naamsbekendheid te hebben. Door het logo van je bedrijf op al kleding van je personeel te zetten wordt je naamsbekendheid al beter. Bij Bedrijfskleding Handelshuis bedrukken we vanuit eigen beheer, dat houdt in dat we al vanaf 1 stuks kunnen bedrukken. Ben jij geïnteresseerd? Klik dan hier om een offerte aan te maken.

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of assortiment werkschoenen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkschoenen en zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug