SERVICE & BESTELLIJN: 0229-210676

CONTACTGEGEVENS

OVER ONS

MIJN ACCOUNT

Menu
Menu

Tuinbroek

Bedrijfskleding Handelshuis nieuwsbericht!

Tuinbroek

Veel mensen werken in de tuin voor hun hobby, daarom is het essentieel om een goede tuinbroek aan te schaffen. Bij Bedrijfskleding Handelshuis hebben we een groot assortiment aan tuinbroeken. Een tuinbroek is gemaakt om een comfortabele pasvorm te hebben en veel bewegingsruimte omdat er geen kledingstof bij je schouders zit. De tuinbroeken in ons assortiment zijn er in veel kleuren en veer varianten. We hebben bij bedrijfskleding-handelshuis veel top merken voor de tuinbroeken zoals, BP, Dassy en Mascot.

Uitgelichte producten

Bij een tuinbroek is het belangrijk dat hij goed zit en slijtvast is, bij de BP 1604 heb je dat. Het is een tuinbroek met veel zakken en verstelbare stretch banden. De BP 1604 is ook nog is in een set aanbieding dat houdt in dat je twee van deze broeken kunt kopen met 15% korting! Een ander goede tuinbroek is de Dassy Versailles, deze broek is goed vanwege de verstelbare tailleband die ervoor zorgt dat de pasvorm perfect is en je genoeg bewegingsruimte heb. Deze broek is er overigens in 6 kleuren en heeft meer dan 10 functionele zakken! De laatste tuinbroek die ik uitlicht is van het merk Mascot, het merk Mascot maakt werkkleding voor elke branche en staan erom bekend dat ze goede kwaliteit leveren. Het is de Mascot Augsburg tuinbroek die een goede kwaliteit stof en slijtvastheid heeft. De broek heeft ook nog verstelbare kniestukken met klep en opening aan de bovenkant.

Bedrukken en borduren

Heb je ook een tuinbroek wat je wilt laten bedrukken met je bedrijfslogo of iets anders dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij Bedrijfskleding Handelshuis bedrukken we vanuit eigen beheer zodat we al kunnen produceren vanaf 1 stuks! Wil jij dus ook je werkkleding bedrukken klik dan hier om een offerte aan te maken!

Contact of een afspraak met accountmanager

Binnen onze collectie vindt u een ruime selecte werkschoenen. Als u werkschoenen nodig heeft voor veel verschillende werkzaamheden, of voor een groter bedrijf, dan kunt u terecht bij één van onze accountmanagers.

Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of assortiment werkschoenen echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze collectie vinden. Bij Bedrijfskleding Handelshuis vindt u altijd de juiste werkschoenen en zeker met hulp van onze accountmanagers!

Bel mij terug