Werkkleding Bedrukken

Omdat uw werkkleding een professionele uitstraling verdient! 

Borduren of bedrukken wij doen het allemaal! 

Werkkleding bedrukking bij het Handelshuis 2

Werkkleding Bedrukken

Uw werkkleding verdient een professionele uitstraling!

Daarom zijn van het Handelshuis gespecialiseerd in het personaliseren van werkkleding. We bieden dan ook verschillende technieken aan om er voor te zorgen dat u een unieke en professionele uitstraling heeft voor uw bedrijf en uw medewerkers.

Als het over het personaliseren van werkkleding hebben dan spreken we over verschillenden technieken die mogelijk zijn:

  • Zeefdrukken van werkkleding
  • Borduren van werkkleding
  • Transferbedrukken van werkkleding

Bedrukken en Borduren van kleding doen wij van het Handelshuis in eigen beheer en voor het zeefdrukken hebben wij een zeer geschikte partner.

Wat zijn transferbedrukkingen?

Met een transferdruk wordt een logo via een printer op een transferfolie geprint. Een transferfolie is een folie die met een hoge temperatuur en druk op de kleding wordt geperst. Hierdoor versmelt eigenlijk het logo met het kleding stuk waardoor je het logo bijna niet meer voelt als je met je nagel over de kleding gaat. Bovendien is een transferbedrukking zeer geschikt voor full color bedrukkingen, zelfs het bedrukken van haarscherpe foto is mogelijk. De kwaliteit van logotransfers is in de afgelopen jaren enorm verbeterd, zo zijn er zelfs logotransfers die industrieel gewassen kunnen worden op een temperatuur van 85 graden. Kortom transferbedrukking zijn zeer geschikt voor gebruik op werkkleding.

Werkkleding borduren.

Borduren van werkkleding is voornamelijk geschikt voor niet-waterdichte, zwaardere kleding. Borduren van een logo geeft een chique uitstraling. Waardoor je de kleding een zeer professionele uitstraling look geeft. Het is ook mogelijk om te borduren met een kookvast garen, zodat kookvaste kleding geborduurd kan worden. Bij het Handelshuis zijn geborduurde teksten vaak al vanaf 1 stuk leverbaar, voor gecompliceerde borduringen moet een borduurkaart gemaakt worden, waar extra kosten aan verbonden kunnen zijn. Een borduurkaart is echter bij het nabestellen van werkkleding niet meer nodig om aan te schaffen, deze kosten zijn dus eenmalig.  Logo borduringen zijn mogelijk/interessant vanaf 12 stuks.

Door dat wij veel druktechnieken in eigenbeheer uitvoeren kunnen wij snel en doeltreffend werken.  Borduren of bedrukken we doen het allemaal.

Door de verschillende druktechnieken kunnen wij  ook gecompliceerde, full-color afbeeldingen bedrukken, zowel in grote als kleine oplages. Ook voor specialistische, kookvaste of chemisch reinigbare kleding is bedrukking mogelijk. Zo kan zelfs HACCP kleding bedrukt worden zonder in te leveren op hygiëne.

Bovenal is er dus heel veel mogelijk om uw kleding een unieke herkenbare uitstraling te geven.

Neem vooral eens contact op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs!

Bedrijfskleding Handelshuis LG
Bedrukken Bedrijfskleding Handelshuis

volleding in eigen beheer

Bedrukken & Borduren

Bedrijfskleding bedrukken en borduren draagt bij aan een professionele uitstraling van uw medewerkers, en verhoogt de herkenbaarheid van uw bedrijf. Bij het Handelshuis voeren wij het bedrukken en borduren in eigen beheer uit. Op die manier kunnen we zowel grote als kleine oplages snel leveren.

Bekijk bijvoorbeeld ons uitgebreide kleding assortiment om te bedrukken.

Contact of een afspraak met accountmanager

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers. Deze accountmanagers hebben veel kennis van onze bedrijfskleding, veiligheidsschoeisel en PBM's. Zo kunnen zij u voorzien van optimaal advies voor uw bedrijf en uw unieke projecten.

Voor grotere bedrijven en complexe projecten kunnen onze accountmanagers ook advies op locatie bieden. Op die manier nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw normale werkzaamheden. Onze accountmanagers kunnen u ook informeren over onze extra dienstverlening. Zo kunnen we zorgen voor het reinigen van uw bedrijfskleding, en we kunnen kleding op maat laten produceren als u specifieke eisen of wensen hebt. Zo helpen we u altijd het juiste te vinden!

 

Bel mij terug